SBA

ADVOKATER 

  

Vi vil være din foretrukne advokatforbindelse

 

53 333 123
kontakt@sbaadvokater.dk
Køb af fast ejendom
Selskabsstiftelse
Familieret
Familiesammenføring
Kontrakt udarbejdelse
Skattesager
Advokat inkasso
Retssagsbehandling

Advokatforbehold i købsaftale

Er du førstegangskøber og søger du på termer som: Hvad er advokatforbehold? Advokatforbehold i købsaftale? Advokatforbehold frist? Alt sammen i håb om at få svar på dine spørgsmål? Bare rolig, du er kommet det helt rigtige sted.

Coronavirus – vejledning til selvstændige

Guide til selvstændige der er ramt af følgevirkningerne af kampen i mod coronavirusen. Bliv klogere på dine muligheder for at søge om kompensation og få besvaret de fleste af de spørgsmål, som du helt sikkert søger afklaret, hvis du er omfattet af reglerne.

Vi går hele vejen for vores kunder!

Hos SBA ADVOKATER er vi her for kunderne. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af det arbejde, vi udfører for vores kunder, og vi svigter ikke vores kunder. Tværtimod gør vi meget ud af at være tilgængelige for vores kunder, ligesom vi tager det ekstra skridt, der skal til for at levere de bedste resultater. Vores kunder kan altid regne med os og trygt overlade opgaven til SBA ADVOKATER.

Samer Abou Taha er en super skarp og ærlig advokat. Jeg vil klart anbefale ham til andre.

Kerem Kivaner

SBA advokater er min faste advokatforbindelse. Advokat Samer Abou Taha har en unik evne til at analysere alle problemstillinger og ikke mindst til at finde den bedste løsning. Jeg føler mig altid tryg ved hans rådgivning.

Nikolaj Sherling

Vi kan varmt anbefale SBA advokater. De var der for os, da vi havde brug for det mest, og som altid løste de opgaven fint.

Dennis og Maria Andersen

Er du klar til en bedre advokat-oplevelse?

Kom igang i dag, risikofrit & uforpligtende

Det tager kun få minutter at komme i gang