Eksperter inden for Erhvervsret

SBA Advokater er specialiseret i erhvervsret, og har mange års erfaring med blandt andet stiftelse af virksomhed, Føre retssager og general rådgivning inden for erhverv.                           Vores advokater er ansvarsforsikrede og er klar til at hjælpe dig inden for 2 timer.

Erhvervs advokat til stiftelse af aps. Erhvervs advokat til retsag

Specialiseret advokater

Hurtig sagsbehandling

Ansvarsforsikret advokater

Advokater med speciale i selskabsstiftelse

Hos SBA Advokater er vi eksperter inden for stiftelse af selskaber. Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du står og skal oprette et skal, hvor det altid er en god ide at have en advokat.

Vi har stor erfaring med selskabsret og har hjulpet mange erhvervskunde & firmaer, gennem årene. Når du vælger SBA Advokater, kan du være sikker på, at du får en advokat med ekspertise og erfaring inden for netop dit område. 

Vi anbefaler altid, at du kontakter en advokat tidligt i forløbet, så vi kan rådgive dig fra start til slut. På den måde er alt læst og gennem tjekket for juridiske fejl. Vi står klar 24/7 til at hjælpe, og vores advokater kan kontakte dig inden for 2 timer.

Læs mere om stiftelse af ApS HER
Læs mere om stiftelse af A/S HER

Vores måde

Hvorfor Os?

Dedikation

Vi har hjertet med, når dine opgaver skal løses. Vores advokater yder det ekstra, der skal til for at give vores kunder de bedste resultater og den mest optimale advokat-service.

Eksperter

SBA Advokater er specialiseret i selskabsret, og har mange års erfaring med at dem. Uanset om du skal oprette selskab eller føre en retssag, står vores advokater klar til at hjælpe dig.​

Kommunikation

Vi vægter et godt kommunikation mellem dig og os, derfor følger vi regelmæssigt op på jeres sag, og planlægger de næste skridt sammen.

Familieret

Vores Områder

Stiftelse af ApS

Stiftelse af A/S

Stiftelse af ENK virksomhed

Civileretsager

Ophavsretsager

Vi er eksperter i civilretsager

Hos SBA Advokater er vi eksperter i at føre eller forsvare i civilretsager, i erhvervsmæssig øje. Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du står og skal føre en retssag eller hvis du skal bruge en kompetent advokat der kan forsvare dig i retten.

Vi har stor erfaring med selskabsret og har hjulpet mange erhvervskunde & firmaer, gennem årene. Når du vælger SBA Advokater, kan du være sikker på, at du får en advokat med ekspertise og erfaring inden for netop dit område. 

Vi anbefaler altid, at du kontakter en advokat tidligt i forløbet, så vi kan rådgive dig fra start til slut. På den måde kan vi meget hurtigt lægge en strategi plan for retssagen. Vi står klar 24/7 til at hjælpe, og vores advokater kan kontakte dig inden for 2 timer.

Start Sag

5 stjernet kundeanmeldser

Det siger vores kunder om os

Ofte Stillede Spørgsmål

Få svar på de spørgsmål vores kunder typisk spørger om. 

Opret Boligsag

Udfyld formularen for at få et tilbud. Det er helt uforpligtende.


Bliv ringet op

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet inden for 2 timer


Opret Sag

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet af vores advokater for at få din sag i gang.


Book Møde

Udfyld formularen og book et fysisk/online møde med vores kompetente advokater