Eksperter inden for Familiesager

SBA Advokater er specialiseret i familie sager og har mange års erfaring med at skilsmisser, samvær, bopæls og forældremyndigheds – sager. Vores advokater er ansvarsforsikrede og er klar til at hjælpe dig inden for 2 timer.

Familiesags eksperter

Hurtig sagsbehandling

Ansvarsforsikret advokater

Vores advokater inden for familieret

Hos SBA Advokater, er specialiseret i familieret herunder skilsmisser, samvær, bopæl og forældremyndighed. Vi har mange års erfaring inden for dette felt og har hjulpet mange klienter med at opnå de bedste resultater i deres familie sager.

Vi arbejder tæt sammen med dig for at forstå din situation og behov, og rådgiver ud fra netop din sag. Vi har opnået succes i mange familiesager, og har derfor meget stærk erfaring inden for det. Er du i tvivl om din sag, så få en uforpligtende snak med vores advokater som er specialisteret inden for familieret.

Vores måde

Hvorfor Os?

Skræddersyet Forløb

Vi ved at ingen sag er ens, derfor laver vi en grundig gennemgang af din sag, for at forstå den 100%. På den måde kan vi lægge en plan for forløbet af sagen.

Eksperter

SBA Advokater er eksperter i familie sager og har mange års erfaring med at skilsmisser, samvær, bopæls og forældremyndigheds - sager

Kommunikation

Vi vægter et godt kommunikation mellem dig og os, derfor følger vi regelmæssigt op på jeres sag, og planlægger de næste skridt sammen.

Familieret

Vores Områder

Skilsmisse

Samværs sager

Bopæls sager

Forældremyndighed

5 stjernet kundeanmeldser

Det siger vores kunder om os

Ofte Stillede Spørgsmål

Få svar på de spørgsmål vores kunder typisk spørger om. 

Opret Boligsag

Udfyld formularen for at få et tilbud. Det er helt uforpligtende.


Bliv ringet op

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet inden for 2 timer


Opret Sag

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet af vores advokater for at få din sag i gang.