Eksperter inden for Straffesager

SBA Advokater er specialiseret i stafferet, og har mange års erfaring med dem. Uanset om du er sigtet eller tiltalt, står vores advokater klar til at hjælpe dig. Vores advokater er ansvarsforsikrede og er klar til at hjælpe dig inden for 2 timer.

Specialiseret advokater

Hurtig sagsbehandling

Ansvarsforsikret advokater

Hvorfor vælge os til din straffesag?

Hos SBA Advokater er vi eksperter inden for straffesager og står klar til at hjælpe dig, hvis du skulle ende i en situation, hvor du har brug for en advokat.

Vi har stor erfaring med straffesager og har hjulpet mange klienter gennem årene. Når du vælger SBA Advokater, kan du være sikker på, at du får en advokat med ekspertise og erfaring inden for netop dit område. 

Vi anbefaler altid, at du kontakter en advokat tidligt i forløbet, da det kan have stor betydning for udfaldet af din sag, og vi står klar 24/7 til at hjælpe.

Vores måde

Hvorfor Os?

Dedikation

Vi har hjertet med, når dine opgaver skal løses. Vores advokater yder det ekstra, der skal til for at give vores kunder de bedste resultater og den mest optimale advokat-service.

Eksperter

SBA Advokater er specialiseret i strafferets sager, og har mange års erfaring med at dem. Uanset om du er sigtet eller tiltalt, står vores advokater klar til at hjælpe dig.

Kommunikation

Vi vægter et godt kommunikation mellem dig og os, derfor følger vi regelmæssigt op på jeres sag, og planlægger de næste skridt sammen.

Familieret

Vores Områder

Økonomisk kriminalitet

Tyveri/Røveri

Voldtægt

Narkotika sager

Voldsager

5 stjernet kundeanmeldser

Det siger vores kunder om os

Ofte Stillede Spørgsmål

Få svar på de spørgsmål vores kunder typisk spørger om. 

Opret Boligsag

Udfyld formularen for at få et tilbud. Det er helt uforpligtende.


Bliv ringet op

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet inden for 2 timer


Opret Sag

Udfyld formularen og du vil blive kontaktet af vores advokater for at få din sag i gang.


Book Møde

Udfyld formularen og book et fysisk/online møde med vores kompetente advokater